Medaljlöst för Sverige i Sprinten

OBS! Gammalt inlägg av mig för att fylla ut bloggen lite. (från feb 24 -09)
Medaljer

Att få medaljerna på ovan bild var något som sprint deltagarna i dagens VM tävling hade hoppats på. Men så blev det inte, Medaljlöst för Svenskarna under dagen och det är något som vi helt klart kan räkna lite grann som en flopp.

Ett stort hopp på Charlotte Kalla och Emil Jönsson fanns där hela tiden. För dom flesta svenskar, klara A finalister & klara medaljörer.

Men så blev inte fallet, 2 fall för Kalla i semifinalen tog henne till en B-final. Där visar hon sedan varför hon skulle varit i A-final, hon fullkomligt utklassar sitt motstånd och man får nästan tårar i ögonen när man förstår att hon verkligen inte hörde hemma i B-finalen.

Att Emil Jönsson ofrivilligt slappnar av i backen på banan gör att han blir omkörd av samtliga åkare och hamnar på en 6:e plats. När han sedan är som 6:a in på upploppet gör han en riktigt fin spurt och kommer så när som upp på 2:a plats vilket hade resulterat i att han gick vidare. Men tyvärr, tyvärr så nådde hans spurt bara till 3:e platsen och hans tid var långsammare än 3:an i Heat1 också. Något som, i alla fall på mig, bet sig tag i tankarna och funderingar. För Emil Jönsson trodde jag verkligen på.

När vi sedan var framme vid A-finalerna stod där 2 rätt oväntade svenskar på startlinjen, Anna Olsson & Ida Ingemarsdotter. Båda kämpandes men när man kom till upploppet var dom 5:a & 6:a och långt efter 4:an tyvärr. Marcus Hellner i A-final men han lyckas inte heller och blir 5:a i mål.

Om vi ska ta en summering så tycker jag nog att vi får se denna Sprinttävling som ett IG för svensk del. Hoppas på bättring i resten av VM nu, Vi nöjer oss inte med Södergrens Silver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0