Anders Södergren visar sin Silverform i VM

OBS! Gammalt inlägg av mig för att fylla upp bloggen lite (från feb 22 -09)

Södergren

Anders Södergren! Denna svenska hjälte som vi länge hoppades på lyckas med alla sina krafter att dra till sig en silver medalj!

Efter att ha legat och dragit in princip hela Klassiska delen av loppet så fortsätter Södergren att dra även i början på fristilen. Det var många oroliga hjärtan ute bland svenska folket såväl som hos kommentatorerna om att han var uppe och drog.

Efter en stunds Fristilsdragande så lägger sig Södergren tillbaka nån position och vilar upp sig. Då finns även Olsson och Hellner med och Fredriksson kommer ikapp klungan han också framåt slutet. Man hade hoppet om 2 medaljer där.

Efter Södergrens underbara ryckning på andra varvet i den brantaste backen så tappar tyvärr Olsson och Hellner och nu är dom bara fyra, däribland Northug. Att Northug sedan skulle komma på sista varvet med sin Super duper ryckning var det väll ingen som blev förvånad över. Södergren lyckas hålla position och ligger efter Northugs ryckning på en silverplats och håller den ända in i målet.

Ett Skid-VM som hittils har visat bra prestation bland våra svenska åkare! Likaså blev Skidskytte VM lyckat för svenskt del, i alla fall på damsidan. Jämfört med Alpina VM där svenskarna floppade totalt så är detta nu en riktigt härlig syn för oss svenskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0